emeliece.blogg.se

Salkantay Trek
 

I år 2015, har jag fått gjort min bästa och mest spännande resa med 3 fantastiska kvinnor och självklart våran guide Jose från Apus Peru
Inte nog med att vi fick 3 fantastiska dagar i staden Cusco före och efter så stannade vi hemma hos en familj påvägen efter Salkantay Trek. Kommer att göra ett helt inlägg om detta "Home Stay" framöver som var det absolut bästa på hela resan. Just att få träffa en familj som odlar grödor för att överleva och även säljer kaffe på sidan. Men att de vill bjuda hem oss till sitt hem och visa hur man odlar kaffe och berätta om hur det är att leva i djugeln i Peru. Är så tacksam för att Apus Peru erbjöd den möjligheten. 
Vi gick 5 regniga dagar i djungeln och kom upp på Salkantay Mountan dag 2 (4630m) samt en avslutad solig dag uppe på Machu Picchu. Så otrolig glad att jag gjort denna fantastiska resa vilket kommer att vara med mig hela livet. Hoppas ni haft en fantastisk månad och är taggad inför sommaren och inte blir less på alla mina semester bilder som kommer att komma nu framöver. Massa Kramar
#1 - ExklusivaMoi

Näää nu jäkla blir jag bra avis här ;O... men å andra sidan ska far min å jag dra till Galapagosöarna om om några år, då jag blir 30!!
Härliga och galet mysiga bilder du har knäppt i alla fall =D...

Svar: Åhhh nä fy vad lyxigt :D Inte så dåligt de eller! Grattis i förskott, hoppas du får en fantastisk semester! Tack snälla du :)
emeliece.blogg.se

#2 - Maria

Åh, verkar ha varit en fantastisk resa, dit vill jag också nån gång!! :) Och lamorna...!!! <3

Svar: Helt fantastiskt var det :D Hoppar du kan få göra det också! Kram
emeliece.blogg.se

#3 - chris

wow! så vackert!

Svar: Eller hur :) Fantastiskt!
emeliece.blogg.se